Росен Петров струва на Евтим Милошев и Любо Нейков 400 бона

Росен Петров струва на Евтим Милошев и Любо Нейков 400 бона
5 (100%) 1 vote

Росен Петров и свалянето на предаването му „Нека говорят“ ще излязат солено на продуцентите от „Дрийм тийм“

Росен Петров и скандалното му сваляне от ефир ще излязат доста солено на продуцентската къща „Дрийм тийм“, зад коятo стои Евтим Милошев. Заради рокадата с предаването на бившия сценарист на Слави – „Нека говорят“, Евтим Милошев и Любо Нейков са влошили сериозно отношенията си с Николай Бареков. Към чиято партия „България без цензура“ Росен Петров се присъедини.

Росен Петров ще излезе солено на "Дрийм тийм"

Росен Петров ще излезе солено на „Дрийм тийм“

Както знаете, Бареков е бивш изпълнителен директор на ТВ7. По която пък се излъчваше доскоро сериалът „Дървото на живота“, продуциран от Милошев и компания. Заради скандалът с Росен Петров обаче има сериозна вероятност Бареков да замрази проекта и да не допусне заснемането на следващи сезони. Което измерено в пари е загуба от близо 400 хиляди лева, ако действително мащабният сериал бъде спрян.

От екипа на ТВ7 издават, че все още липсва договорка за заснемането на нов сезон, а актьорите, участващи в поредицата вече са дочули от различни места, че продължение на сериала няма и да има. „Росен Петров ще излезе много солено на Евтим Милошев и Любо Нейков“, коментират в кулоарите на двете медии – бТВ и ТВ7, научиха от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар