Светослава Рудолф: Тадаръков ме държеше финансово на ръба, понякога оставах с 10 лв. преди заплата

Известната със скандала около Ванга журналистка Светослава Рудолф - екс Тадаръкова, превърна развода си в истинско шоу,  неуморно разравяйки „мръсното бельо“. Само преди дни съдът отложи поредния кръг на делото, в което трябваше да се реши кой ще вземе семейното жилище и при кого да остане по-малката им дъщеря. Бившите съпрузи постоянно си разменят удари „под кръста“, използвайки за целта медиите.

[caption id="attachment_266988" align="alignright" width="300"]Светослава Рудолф Светослава Рудолф: Тадаръков ме държеше на ръба![/caption]

Тадаръков поиска развод защото намери доказателства, че доста по-младата от него половинка кръшка едновременно с двама „баджанаци“. По този повод напористата журналистка Светослава Рудолф не се поколеба да обиколи всички медии, за да изложи публично Димитър Тадаръков като лъжец и скръндза.

Тадаръков е един от кредитните милионери, успял навреме да усети накъде духа вятъра, като се присламчи към Доган. Професорът се смята за автор на икономическата програма на ДПС, а Соколът умее да раздава „порции“ на своите хора. Той му даде парите в ръцете и го направи шеф на Фонд Земеделие по времето на Тройната коалиция. Освен това професорът по икономика е известен с приватизацията и закопаването на редица работещи фирми от отбранителната промишленост и текстила. Димитър Тадаръков не може да докаже законни доходи, скандално заяви Светослава Рудолф пред БЛИЦ. На делото бащата показал хвърчаща бележка, че получава едва по 3 бона на месец. С твърдението, че е по-добрият родител и има финансови възможности да ги издържа, той поискал съдът да отнеме децата от тяхната майка, и да ги присъди на него. Така разведената журналистка ще бъде принудена по силата на съдебното решение, да се изнесе от общото жилище, което все още обитава и да отиде в някой от своите 4 апартамента, закупени по време на брака им. След като Тадаръков разкри, че бившата държи да остане не заради децата, а за да живее на аванта, тя го обяви за скрънза, защото стиснатият професор никога не се интересувал прекрасната му съпруга има ли джобни: „Понякога оставах с 10 лв. преди заплата!” жалва се Светослава Рудолф пред БЛИЦ.