Ето правителството с премиер Бареков според Фейсбук! (Не е СМЕШНО!)

Гласувайте за статията

Ако Бареков стане премиер както се вижда в мечтите си, форумите му спестиха сондажите и сметките, и му избраха министри

Ако не можете да си представите правителство с премиер Бареков, Фейсбук се е погрижил за всичко!

Амбициите на бившия журналист да ръководи държавата и да я извади от бездната на мизерията никак не са за подценяване, дори и да изглеждат смешни. Цяла пропагандна машина е включена в полза на политическата кариера на Николай Бареков, че напоследък не минава ден, без да са го отразили новините.

Последният скандал около него беше провокиран от театралното сдаване на ефир на Росен Петров. Вече бившият водещ на „Нека говорят…” заряза всичко, за да служи на Николай Бареков, който моментално му обеща да ръководи МВР.

Дни след медийната бомба, която избухна, все по-упорито се заговори, че и Мартин Карбовски ще влиза в „България без цензура”. Той също щял да стане заместник на лидера си и като такъв би го очаквало светло държавническо бъдеще.

Шегаджии във Фейсбук не се стърпяха и набързо спретнаха правителството за бъдещият премиер Бареков. В него греят и имената на любимите му колеги-журналисти, че да не се хаби със задкулисни договорки, сондажи, претенции и какво ли още – не:

Някой свърши работата на бъдещият премиер Бареков

Някой свърши работата на бъдещият премиер Бареков

barekov
Фейсбукарите прозряха мисията на премиер Бареков – хем ще помири заклети врагове и ще обедини инакомислещи под крилото си, хем на всекиго ще даде според възможностите и заслугите! Когато Росен Петров укроти развилялата се пасмина криминогенни елементи, а Карбовски нахрани гладуващите в гетото, на останалите им колеги им остава по-леката част от управлението на държавата. Разгеле, тогава ще живеем честити и в благоденствие!

П.П. Абе, къде се Иван и Андрей?! Тях не ги ли броите за патриоти?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Ето правителството с премиер Бареков според Фейсбук! (Не е СМЕШНО!)”

  1. Radka Tsonkova

    апр. 01. 2014

    боже не се ли свършиха гладните за власт и този ли мисли че сме глупаци та безочливо иска да му вярваме боже пази булгария защото ние не можем

  2. Valentina Konstantinova

    юни 08. 2014

    ЗА 1 333 ГОДИНИ ОТ ОСНОВАВАНЕТО СИ НАШАТА ДЪРЖАВА БАЯ ГРЕХОВЕ ЩЕ ДА Е НАТРУПАЛА, ЩОМ ГОСПОД ИСКА ДА НИ НАКАЖЕ С БАРЕКОВО ПРАВИТЕЛСТВО …..

Добавете коментар