Търговските вериги отнасят секира от управляващите

Гласувайте за статията

Търговските вериги ще понесат сериозни загуби от политиката, която управляващите възнамеряват да предприемат срещу тях

Търговските вериги в страната са на път да понесат сериозни санкции от управляващите. Корнелия Нинова, депутатка от Коалиция за България обяви, че от кабинета обмислят промени в закона, за да ограничат сериозно монопола на търговските вериги над българските производители.

Търговските вериги ще понесат сериозен удар от властта

Търговските вериги ще понесат сериозен удар от властта

„Необходимо е да освободим родните производители от зависимостта им от търговските вериги“, категорична бе червената депутатка в интервю за бТВ. Тя обяви още, че условията, които българските производители сключват в договорите си с търговските вериги, ще бъдат променени така че да облагодетелстват родните производства и фирми.

„Търговските вериги ще реагират остро и това е нормално. Но няма да имат избор и ще се съобразят със закона“, изтъкна още Нинова, научиха от БЛИЦ. По този начин ще бъде намален и натискът, който големите вериги оказват на производителите. Ще се избегнат и голяма част от таксите, които отново търговските вериги начисляват – от рекламните такси до всевъзможните видове бонуси.

„С всичко това трябва да се приключи. Чуждите търговски вериги ще работят в България по точно определени правила“, заяви депутатката от Коалиция за България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар