Ново 20! И Карбовски ще пристава на партията на Бареков!

Ново 20! И Карбовски ще пристава на партията на Бареков!
5 (100%) 1 vote

Мартин Карбовски е другият доверен журналист, с който Бареков очаква да направи удар на изборите

Карбовски също влиза в битката за спасяване на държавата от бездната!

Николай Бареков готви втори заместник и новият му приближен е отново лице от гилдията. Без да се стресне от скандала, който провокира Росен Петров от ефира на неделното си предаване, Мартин Карбовски ще се пробва и в политиката, пише в. „Всеки ден“.

Новият му стар шеф само преди дни се похвали, че „България без цензура” се стяга за здрава предизборна битка, в която ще има знакови лица.

Новото вице на Бареков. Карбовски не смята да си сдава очилата в ефир

Новото вице на Бареков. Карбовски не смята да си сдава очилата в ефир


Въпреки, че разпънаха Росен Петров на кръст, водещият от TV7 не очаква да има такива проблеми. На Карбовски са му е познато чувството – сам предизвика недоволството на бившите си колеги, когато изненадващо сдаде ефира си по Нова само преди година. И тогава прие офертата на Николай Бареков, която не можа да откаже.

Официалното обявяване на новата кариера на Карбовски и влизането му в „България без цензура“ е въпрос на дни. Журналистът все още мисли как да съчетае бъдещата си държавническа дейност и журналистическата си кариера, но новината щяла да бъде обявена официално до дни.

На Карбовски няма да се наложи подобна показна раздяла като тази на Росен Петров. TV7 е повече от благосклонна към Николай Бареков, така че няма да се прости с човека, който е гласен за негов втори заместник. А като се има предвид паниката на телевизионния пазар в момента, кой ще рискува с нов водещ за неделно публицистично предаване, който да има рейтинга на Карбовски?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар