Александър Колев разплака всички с последното си признание за Тодор Колев

Александър Колев разплака всички с последното си признание за Тодор Колев
4.5 (90%) 2 votes

Синът на Тодор Колев съжалява, че не е успял да запознае баща си със съпругата си

Синът на Тодор Колев – Александър, разчувства всички с последното си признание за знаменития си баща. Година след смъртта на обичания актьор, синът на Тодор Колев разкри, че най-много му тежи, че не е успял да запознае звездата от „Опасен час“ със съпругата си Ани.

Синът на Тодор Колев

Синът на Тодор Колев

В откровено интервю за вестник „Ретро“ синът на Тодор Колев споделя, че точно когато срещата между баща му и Ани е трябвало да се състои, здравословното състояние на Тодор Колев се е влошило рязко и той така и не могъл да се запознае с бъдещата съпруга на сина си. Въпреки това Александър споделя, че е успял да разкаже на татко си, че е влюбен и че смята да се ожени за избраницата си.

В първото си интервю за медиите синът на Тодор Колев споделя още, че с баща си са били изключително близки. Припомняме ви, че великият актьор почина на 15 февруари миналата година. Звездата от редица филми, сред които „Опасен чар“, „Двойникът“ и „Господин за един ден“ си отиде след тежко боледуване от рак. Тодор Колев беше на 73 години, припомнят от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар