Убийците на Надежда Куцкова отпрашили за курорта с откраднатите от нея пари

Убийците на Надежда Куцкова гуляли цяла седмица в Слънчев бряг с парите й. Плановете им били след това да избягат зад граница, но преди това били заловени от полицията. Един от убийците на Надежда Куцкова - Станислав Маламов, разказал на брат си всички шокиращи подробности за зверското деяние.

[caption id="attachment_266738" align="alignleft" width="300"]Убийците на Надежда Куцкова Убийците на Надежда Куцкова[/caption]

По думите на изверга той и съучастникът му Велик били на гости на майката на детето на Велик, чийто апартамент се намира точно срещу този на свекървата на Нели Куцкова. Именно негова била идеята за обира, след като в продължение на месеци наблюдавал възрастната жена. Убийците на Надежда Куцкова изчакали гостите, които били в дома и за празника, да си тръгнат и атакували.

Велик, който има дебело досие за кражби, успял без проблем да се справи с вратата на апартамента. Двамата влезли вътре, но жертвата им ги усетила. За да не вика, Станислав запушил устата й с ръка. След няколко минути обаче извергът видял, че старицата не мърда изобщо и не реагира. Тогава убийците на Надежда Куцкова зарязали безжизненото й тяло и духнали с 1000 лева, открити в дома й, предават от БЛИЦ.