Братя Галеви се изнесоха от България и оставиха придворната си дама да се оправя сама

Братя Галеви зарязаха Емилия Червилова - жената, за която се говори, че е била дясната им ръка, и се изнесоха от България. Вследствие на липсата на опеката на двамата скандални бизнесмени, Червилова е фалирала, при това само година след като братя Галеви избягаха от страната и се покриха.

[caption id="attachment_266730" align="alignleft" width="300"]Дясната ръка на братя Галеви фалира Дясната ръка на братя Галеви фалира[/caption]

Червилова и съпругът й били принудени да продадат целия си бизнес, който е бил ситуиран в Дупница и все по-често да мислят за напускане не само на града, но и на България, издават местните. Придворната дама на братя Галеви все пак е успяла да прибере 100 000 лева за магазина си. Купувачите му обаче разкриват, че помещението е в плачевно състояние и се налага основен ремонт.

Самата бизнесдама е намислила да емигрира при децата си в САЩ, научиха от БЛИЦ. Хората в Дупница издават, че братя Галеви дълги години са покровителствали семейството на Червилова, както и бизнеса й. Те дори й осигурили фирмата й да стане основен доставчик на хранителни продукти за болницата в града и ТЕЦ "Бобов дол".