Внимание! Експерти със страшна прогноза за Англия!

Внимание! Експерти със страшна прогноза за Англия!
4 (80%) 2 votes

Прогнозата на експертите за Англия е повече от категорична!

Нищо добро не очаква Англия и през следващите четири месеца на годината. Въпреки че пролетта чука на вратата, а след това ще я смени лятото, положението на Острова си остава критично. Причината е в дъждовете, които се изсипаха над страната. Ураганните бури и дъждовна вода сериозно застрашиха и бъдещото състояние на страната.

Прогнозите за Англия са повече от отчайващи. Причината е следствието от високите подпочвени води. Учените прогнозират, че дори и интензивността на валежите да намалеят и те да се върнат в нормалните граници, наводненията няма да спрат. В момента почти всички мазета, приземни етажи и по-ниски нива на къщите са залети с вода, която извира отдолу. Това съобщава английския вестник „Таймс”.

Наводненията в Англия няма да спрат скоро

Наводненията в Англия няма да спрат скоро

Дъждовната вода, която се провира през различните части на градовете в Англия, най-вече ще се оттича в канализационната мрежа на страната. Вероятността цялата канализация, която опасва градовете и селищата във Великобритания, да се срине и да спре да функционира нормално е повече от предполагаема, твърдят специалистите.

Затова те предупреждават гражданите на Англия и за още една допустима опасност. А тя е, че много от англичаните в близките месеца могат да получат здравословни проблеми на ментално ниво, което рефлектира върху общия им статус.

И за още една опасност в Англия тръбят експертите. В тази мега операция, където ще вземат участие много звена и съответните служби, вероятността да се размие отговорността е голяма. Както е огромна и възможността да се получи луфт, за който едва ли ще се открие виновника.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Внимание! Експерти със страшна прогноза за Англия!”

  1. Georgi Tenev

    юни 03. 2014

    Оставете Англия на мира ,погледнете какво става в собствената ни родина !

Добавете коментар