Стефан Данаилов се пребори храбро със заболяването

Стефан Данаилов се пребори храбро със заболяването
5 (100%) 1 vote
Любимият актьор на народа Стефан Данаилов се връща на сцената

Стефан Данаилов се връща на сцената с нов спектакъл в средата на месец март – съобщава добрата вест „България днес”. „Ламбо е доволен, че лечението му продължава успешно и след като се върне от Париж, а това ще стане по средата на март, започват с възпитаниците от класа му нова Шекспирова постановка” – отбелязва изданието. Новината разкрива пред медията Росица Обрешкова, племенница на Ламбо.

Стефан Данаилов

Стефан Данаилов се подобрява

В началото на март Стефан Данаилов ще посети Франция, за да си направи нови изследвания, които да го уверят, че нещата вървят към подобрение. По време на болестта Ламбо се държа много мъжки и дори за миг не падна духом.
По план проф. Стефан Данаилов все пак проведе изпита си от последния ден на първия семестър на втори курс по актьорско майсторство за драматичен театър, но като гледал студентите си на запис. „Доволен е от всички. Накрая изненадал класа си с вестта, че ако изследванията му са добри, в средата на март всички заедно ще продължат с нов Шекспиров спектакъл. След края на думите му студентите избухнали в бурни аплодисменти. Та кой не обича Мастера, както наричат Стефан Данаилов всичките му студенти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар