СКАНДАЛ! БСП плаща хиляди за „тролове” да плюят по врага! (ВИДЕО)

СКАНДАЛ! БСП плаща хиляди за „тролове” да плюят по врага! (ВИДЕО)
1.5 (30%) 2 votes

Антон Кутев е главнокомандващия на червените „тролове”, които ругаят срещу всеки застанал срещу БСП и ко

БСП хвърля грешни пари от скъпоценната си субсидия, за да поддържа цяла армия от анонимни профили в мрежата.

Целта на прахосаните средства, получени от държавата, е чрез страстни коментари в интернет да се влияе на общественото мнение, да спечелят доверие и да подкопаят това във всеки враг на партията.

Цялата битка на „тролове” в мрежата е дело на доказалия се вече отдел за медийна комуникация на БСП. Въпросните “тролове” не са личности, а фалшиви профили, зад които стоят определен брой хора. Работата им е да бълват коментари и мнения, така че четящите в мрежата да останат с впечатление, че столетницата се ползва с широка обществена подкрепа. Освен това така най-добре се формират обществени нагласи, макар стилът и езикът да са на изключително ниско ниво, разкрива „Биволь“.

Коментарите не са хаотични, а се правят след ясна инструкция и изцяло синхронизирани с прословутите “опорни точки” на БСП. Всичко, което може да разруши авторитета и влиянието на БСП е атакувано от орда коментари – скандалите около Моника Станишева, враговете с партиен билет – АБВ, коалиционните партньори (дори и Сидеров).

Под атаката на интернет – троловете са форумите на над 50 електронни медии и социалните мрежи. „Войната”се координира от прословутата агенция „Лийдуей Медия Солюшънс“. В цифри, от март 2013 до края на януари 2014, са използвани 672 профила, които са нароиали10154 коментара.

Върхът на всичко е информацията, че инвазията на троловете е под егидата на
Антон Кутев:
kutev
Понеже той е назначен за шеф на комуникационната политика в БСП, агенцията е създала небезизвестните „кутевчета”, които върлуват в интернет пространството.

От агенцията „Лийдуей“ категорично отрекоха, че работят за столетницата. „БСП не ни е клиент. „Нямаме договор за медийно обслужване с тях и никога не сме имали.“ – категорична е Оля Маркес де Карденас. Дамата беше певица в „Трамвай №5”, бивша съпруга на Иван Лечев и пиар на бившия финансов министър Милен Велчев.

Вижте още подробности за войната на червените тролове във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар