Скандал в парламента! Мая Манолова и Десислава Атанасова отново се хванаха за косите

Скандал в парламента! Мая Манолова и Десислава Атанасова отново се хванаха за косите
5 (100%) 1 vote

Скандал в парламента беляза днешния вот на недоверие

Скандал в парламента беляза извънредното заседание на народните ни представители по повод вота на недоверие, който от ГЕРБ поискаха срещу управляващите. В разгара на дебатите по вота, Десислава Атанасова от ГЕРБ се нахвърли върху колежката си от Коалиция за България Мая Манолова. „Вие сте доносник“, изригна гербаджийката срещу червената депутатка.

Скандал в парламента между Мая Манолова и Деси Атанасова

Скандал в парламента между Мая Манолова и Деси Атанасова

Повод за поредния скандал в парламента стана изказване на Мая Манолова за Костинброд и скандала с бюлетините на изборите миналата година. Червената Манолова заяви, че с новият Изборен кодекс ще се предотврати още една подобна измама с вота на хората. Припомняме ви, че именно Манолова беше тази, която внесе жалба до прокуратурата срещу напечатаните допълнителни бюлетини в Костинброд. Това се случи само ден преди изборите и предизвика сериозен скандал в парламента.

В последствие се оказа, че е повдигнато едно единствено обвинение и то срещу Росен Желязков, заемащ поста главен секретар на Министерския съвет. Обвиненията бяха за липса на достатъчен контрол върху печатницата за бюлетини, припомнят от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар