Снегорин затрупа мъж насред улицата! Вижте потресаващото видео

Снегорин затрупа мъж насред улицата! Вижте потресаващото видео
4.67 (93.33%) 3 votes

Снегорин затрупа мъж, който си върви най-спокойно по улицата

Снегорин затрупа мъж насред улицата! Шокиращата новина не е някаква шега, а напълно реална случка, разиграла се преди няколко дена в Ню Йорк. Нелепата случка е записана от камерата на намиращ се в близост минувач на име Джоузеф маталон, а за щастие пострадалият мъж се е отървал само с уплаха.

Снегорин затрупа мъж

Снегорин затрупа мъж

На клипчето се вижда как пешеходецът си върви необезпокояван по тротоара. Заради сериозния сняг, по улицата преминават снегорини, които да се грижат за пътната обстановка. В един момент обаче един снегорин затрупа мъж, който е имал нещастието да се намира в близост до шосето. Видеото показва човекът, който се движи по тротоара. Както си върви, мъжът бива буквално затрупан от преминаващия снегорин и огромното количество сняг, който той изхвърля настрани.

Очевидно шофьорът на снегорина изобщо не е и разбрал какво точно се е случило, тъй като дори не си прави труда, за да провери какво се е случило и дали затрупаният мъж е добре. За щастие инцидентът се е разминал без наранявания. На клипчето се вижда, че пешеходецът се изправя, изтръсква снега от себе си и продължава.
Изгледайте цялото видео, за да видите как снегорин затрупа мъж насред улицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар