бТВ продължават с разчистването на старите кадри от медията

бТВ продължават с уволненията на ключови кадри от телевизията. След като цял куп хора бяха принудени да напуснат медията с идването на новото ръководство, още едно лице от "старите" вече е аут от бТВ. Става въпрос за програмния директор на медията Апостол Пенчев, който е бил уволнен по-рано днес.

[caption id="attachment_266587" align="alignright" width="199"]И Апостол Пенчев е аут от бТВ И Апостол Пенчев е аут от бТВ[/caption]

Пенчев е последният от старото ръководство на бТВ, след като телевизията се отърва последователно от изпълнителния директор Вики Политова и Люба Ризова, която беше шефка на новините на бТВ. Така на практика новият шеф на бТВ Павел Станчев слага точка на управлението на стария директор Красимир Гергов, разчиствайки всички негови хора.

От бТВ потвърдиха официално новината, че Апостол Пенчев вече не е част от медията. От там обаче изтъкнаха, че раздялата е била по взаимно съгласие. Припомняме ви, че преди него от бТВ последователно уволниха внезапно Вики Политова, Люба Ризова и Виктория Бехар, припомнят от БЛИЦ.