Скандална публикация в интернет блог разтърси пиар средите.

[caption id="attachment_266570" align="alignleft" width="300"]blog1 Факсимиле от скандалната публикация[/caption] Цитираме по-долу твърденията, изнесени в материала, без да се ангажираме с това дали написаното е истина или не, просто отчитайки факта на публикацията, за която се говори в бранша, като сме готови да публикуваме и други мнения по темата. Скрийншот от страницата можете да изтеглите от ТУК. Самия оригинален материал можете да видите ТУК. "Една от най-елитните бивши компаньонки бе наета да участва в рекламен клип на „Винпром Карнобат“ на Миню Стайков, се казва в публикацията. Бившата тв водеща Ева Кикерезова, за която упорито се говори, че се е справяла най-добре с кожения микрофон, кокетничи в реклама на скандално известната фирма, пише http://boikodrazhev.blogspot.com/. Сякаш „Винпром Карнобат“ си нямаше достатъчно проблеми, след като карнобатският магнат Стайков я забърка с фалшиви бандероли, от които натрупа милиони… Според наши източници, малко след като влиза в телевизията, Ева паралелно да практикува и най-древната професия, се казва в публикацията на http://boikodrazhev.blogspot.com/. Тогава 18-годишната Кикерезова бързо се отраква в бранша и започва да взима нелошите 300 лева на час за сеанс. По-късно се снима за Плейбой, което я изстрелва на върха и клиентите й набъбват като силиконови импланти. Славата на водещата, която предлага и секс услуги, толкова бързо се разраства, че само за две години, Кикерезова вече се е разкикерила пред мъжете на половин България.

Звезден крах

Но нека припомним коя беше Ева Кикерезова. Красавицата влиза в телевизията още от 18-годишна, където една година води „Срещи с Ева“ по „Веселина ТВ“. Завършила е Датския Колеж в София, специалност „Мениджмънт и маркетинг“, след това - Пловдивския икономически университет – „Стопанско Управление“ и магистратура по „Бизнес администрация“. Гордее се, че владее свободно 4 езика – едно от най-големите преимущества на елитните компаньонки. От 2005 година става водеща на светското предаване по BBT „Звезден прах“, където лека-полека започва да става разпознаваемо тв лице. Женското предаване обаче претърпява крах. Според слуховете между Ева и програмния директор на медията Драгомир Владов се разразил лют скандал, а нищо чудно пръст в изгонването на Кикерезова да има миналото й на компаньонка. По-късно се мести в PRO.BG, където води „Размяна на съпруги“. Ева обаче никога не е можела да се впише в телевизията и винаги е стояла настрана от колегите си. Логично, тя предпочита компанията на моделки и манекенки. Любопитна подробност е едно от интервютата й – това с плеймейтката Златка Димитрова. На въпрос на Ева към плеймейтката колко пари са й предлагали за секс, Злати отговаря: „3000 евро, но не приех“. „Как да не кажеш „Евала“ на подобно признание“, възхищава се Кикерезова на стоицизма на Черната Златка. Ева не би устояла на подобна оферта…

Отчаяна съпруга вдига краката

На 12 февруари 2010 г. Ева ражда син – Никола, но с приятеля й адв. Пламен Марков все още нямат брак. Марков й прави романтично предложение в Италия – Верона, и Кикерезова, която вече иска да скъса със скандалното си минало, приема. Така Ева загърбва и миналото си на компаньонка, и това на водеща, като вече го играе рекламно лице на „Винпром Карнобат“. Шефът на компанията Миню Стайков стана милиардер от афери с фалшиви бандероли, а синът му Стайко лежа в ареста заради организиране на схема за източване на ДДС чрез внос на захарни изделия. 24-годишният Стайко бе издирван с европейска заповед за арест, като накрая сам се предаде. Всички тези скандали около „Винпром Карнобат“ явно не бяха достатъчни за компанията, та сега към черните петна се добави и скандалното минало на Ева Кикерезова от рекламата на компанията… Иронично – в клипа Кикерезова влиза в ролята на необвързана и „лесна“ дама, която кани непознат на ракия у дома. Брюнетката има проблем с автомобила си и непознатият мъж й помага. „Вдигай“, казва й мачото, визирайки капака на колата. „А аз си помислих да вдигна краката“, киска се лолитката от рекламата и веднага му дава телефона си. Типично за българската жена, или типично за Ева Кикерезова?!" - завършва скандалната публикация.