Банкерът от Перник, който сложи край на живота си, обяснява на семейството си защо е взел фаталното решение

Банкерът от Перник Александър Александров, който се самоуби, е оставил предсмъртно писмо за близките си. В него той описва защо е решил да сложи край на живота си. Макар последните му думи все още да не са официално оповестени, от БТА твърдят, че причината за решението на Александров не са финансови проблеми.

[caption id="attachment_266547" align="alignleft" width="300"]Банкерът от Перник се е самоубил заради здравословни причини Банкерът от Перник се е самоубил заради здравословни причини[/caption]

Банкерът от Перник е нямал проблеми с парите, потвърдиха и близки до семейството. Най-вероятно Александров, който е бил шеф на клона на Eurobank EFG за Перник, се е обесил заради сериозни здравословни проблеми. Негови колеги разкриха, че здравето му напоследък рязко се влошило и той няколко пъти излизал в болнични. Банкерът от Перник не е бил на работа и вчера, споделиха от работното му място.

В предсмъртното си писмо банкерът от Перник дори е заявил изричното си желание погребението да бъде в тесен семеен кръг, научиха от БЛИЦ. Припомняме ви, че Александър Александров се самоуби рано тази сутрин. Първоначално от МВР обявиха, че няма предсмъртно писмо. Информация, която беше опровергана от БТА.