Бащата на Илия Павлов разкри една тайна за Маджо и Маргините!?

Бащата на Илия Павлов разкри една тайна за Маджо и Маргините!?
5 (100%) 3 votes

Генeрал Любен Гоцев беше в топла връзка с Мултугруп, ВИС и със СИК едновременно, разказва бащата на Илия Павлов

Павел Найденов, бащата на разстреляния преди доста години Илия Павлов споделя тайни за връзките между ген. Гоцев и известните мутренски групировки, появили се в зората на прехода.

Генералът беше много близък със забегналите „Братя“ Маргини и със скандалния бизнесмен Михалев – Маджо, разкрива бащата на Илия Павлов пред изданието „ШОУ“. Павел Найденов в интервю за вестника се връща към годините на прехода и контактите на мощните групировки Мултигруп, ВИС и СИК с властта и известния генерал от службите – Любен Гоцев, който по всичко изглежда е бил техен „Кръстник“.

Бащата на Илия Павлов

Бащата на Илия Павлов знае много тайни

Бащата на Илия Павлов е от „старата школа“ и навярно на неговата гъвкавост се дължи факта, че е надживял доста свои познати от онези смутни времена. Според БЛИЦ, Найденов започва с една шкембеджийница в центъра на София и успява да стане достатъчно близък с властта, като спазва безопасна дистанция от тези, които ликвидираха сина му, а вероятно и дъщеря му, заедно с още много знакови фигури на прехода.

Сега бащата на Илия Павлов е 77-годишен пенсионер и вече спокойно разкрива някои тайни, повечето от които отдавна се коментират публично.  Кръгът „Монтерей“ дърпа конците на политиката. В него главната фигура е Любен Гоцев, член на БКП, разузнавач и после политик от от и БСП. Генералът от „Първо Главно“ на ДС  е бил в близки отношения с всички онези известни фигури, които написаха най-тъмните страници на прехода. Някои от тях не живи, но оцелелите, сред които Маджо и Маргините прибягват още до генералските „ценни съвети“, цитира БЛИЦ  бащата на Илия Павлов. Любен Гоцев има неподозирано широки контакти и дори днес към него се отнасят със страхопочитание смятаните за босове на БГ – мафията. Младен Михалев – Маджо бе засечен наскоро да се среща с кръга „Монтерей“, чиито основател е ген. Гоцев, свидетелства и бащата на Илия Павлов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар