Ани Салич ще конкурира в пряк сблъсък доскорошните си работодатели

Ани Салич е решила да конкурира максимално вече бившите си работодатели от бТВ. Водещата, която премина в конкурентната Нова ТВ с намерението да прави свое авторско предаване, ще стане лице... вечерната емисия новини!

[caption id="attachment_266544" align="alignleft" width="300"]Ани Салич ще води новините на Нова ТВ Ани Салич ще води новините на Нова ТВ[/caption]

Именно, след като дълги години се утвърди именно като водеща на централната емисия новини в бТВ, Ани Салич ще продължи да се изявява на тази си позиция. Само че в конкурентната Нова телевизия. От 24 февруари Ани Салич ще седне на мястото на доскорошната титулярка Даниела Тренчева. Неин партньор ще бъде Ники Дойнов. От медията обясняват рокадата с желанието на Нова ТВ да се превърне в лидер в новините както в ефира, така и в интернет. Заради това ръководството на телевизията иска да заложи на доказали се водещи, които ще привлекат зрителите с професионализма си, се казва в официално съобщение на Нова ТВ.

В мотивите си от медията изтъкват още факта, че Ани Салич се е доказал като едно от най-разпознаваемите лица у нас, когато става въпрос за новини. Досегашните водещи - Даниела Тренчева и Христо Калофер също ще останат в новините, но най-вероятно вече като заместници на новите титуляри, научиха от ПИК.

Освен новини, Ани Салич ще продължи и с проекта си за собствено предаване.