Ани Салич се изправя срещу бТВ! Взема вечерните новини на Нова ТВ!

Ани Салич се изправя срещу бТВ! Взема вечерните новини на Нова ТВ!
4 (80%) 2 votes

Ани Салич ще конкурира в пряк сблъсък доскорошните си работодатели

Ани Салич е решила да конкурира максимално вече бившите си работодатели от бТВ. Водещата, която премина в конкурентната Нова ТВ с намерението да прави свое авторско предаване, ще стане лице… вечерната емисия новини!

Ани Салич ще води новините на Нова ТВ

Ани Салич ще води новините на Нова ТВ

Именно, след като дълги години се утвърди именно като водеща на централната емисия новини в бТВ, Ани Салич ще продължи да се изявява на тази си позиция. Само че в конкурентната Нова телевизия. От 24 февруари Ани Салич ще седне на мястото на доскорошната титулярка Даниела Тренчева. Неин партньор ще бъде Ники Дойнов. От медията обясняват рокадата с желанието на Нова ТВ да се превърне в лидер в новините както в ефира, така и в интернет. Заради това ръководството на телевизията иска да заложи на доказали се водещи, които ще привлекат зрителите с професионализма си, се казва в официално съобщение на Нова ТВ.

В мотивите си от медията изтъкват още факта, че Ани Салич се е доказал като едно от най-разпознаваемите лица у нас, когато става въпрос за новини. Досегашните водещи – Даниела Тренчева и Христо Калофер също ще останат в новините, но най-вероятно вече като заместници на новите титуляри, научиха от ПИК.

Освен новини, Ани Салич ще продължи и с проекта си за собствено предаване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар