Любо Нейков и Венелин Петков нямат милост към Росен Петров! (ВИДЕО)

Любо Нейков и Венелин Петков нямат милост към Росен Петров! (ВИДЕО)
3.5 (70%) 2 votes

Любо Нейков „нахрани” както се очакваше бившия си кадър, но пък благият Венелин Петков изуми с обръщение

Любо Нейков и Венелин Петков хвърлиха нов залп към любимия грешник тази седмица – Росен Петров.

Единият от продуцентите на „Нека говорят…” му се наложи да се разграничи от някогашния топ водещ в сутрешния блок на bTV. Любо Нейков обясни, че не е знаел нищо за подготвяната от Росен Петров бомба.
lyubo neykov
Водещият в ефир и заради „честта на журналиста и офицера” прие офертата на Николай Бареков да членува в „България без цензура”.
„Телевизионният театър” бил дело на самия водещия, а единствената причина да не се намесят редакторите била да не цензурират колегата. За да покажат обаче, че са подведени, не изписали имената си в края на предаването, когато текат обичайните надписи. По същото време Росен Петров даде скандално интервю по ТВ7 и както очакваше новия му бивш приятел „го нахрани”.

Любо Нейков сподели, че преди ефира на последното си предаване, водещият разговарял с екипа. Поискали да обяви, че няма партийна принадлежност. Това станало заради интервю на Росен Петров в „Тази сутрин”. Тогава той заяви, че има политически амбиции. Росен Петров обещал да го направи, но изненадал екипа си с обратното действие.

Любо Нейков изглежда засегнат, че беглецът не се сбогувал с нито един от хората, с които работил пет години. Въпреки това му пожела: „На добър час!” в новото начинание.

Не така благо се раздели с колегата си Венелин Петков. Той беше един от разярените в гилдията, които скочиха като ужилени при демонстративното напускане на Росен Петров. Провокиран пак от интервюто му за ТВ7, новинарят написа дълго послание на стената си във Фейсбук:
venelin petkov
venelin petkov 2
Вижте интервюто на Любо Нейков във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар