Страхотно! Вижте какво ще се случи този петък!

0

Този петък ще донесе много щастие, любов и сбъднати надежди!

Навръх празника на влюбените в петък неочаквано голям брой двойки са решили да надянат брачния хомот.

Само 47 младоженци в столицата на Свети Валентин в петък ще кажат заветното „да” и ще се врекат във вярност и вечна обич. Според сватбените организатори броят им е почти равен на влюбените, които решават да поемат общия път през уикенда. Тогава сватбите са толкова, колкото през празничните дни, отчитат организаторите. А именно съботно-неделните бракосъчетания са около 50-60 на брой.

Този петък ще донесе много щастие
Този петък ще донесе много щастие

Причината брачните двойки да приемат точно този петък за най-светлия празник в живота си е вярата, че той ще им донесе само любов, обич, прекрасни моменти и щастие с човека, който са избрали да върви редом до тях.

Гарнирано с усещането, че Свети Валентин в петък ще ги „дари”още с топли чувства до дълбоки старини, богатство, охолен живот и непомръкващи моменти прави усещането на влюбените вълшебно. И затова те го избират.

В морската столица също няма да изпуснат този петък, за да вдигнат сватба седемнадесет двойки. В Пловдив броят на младоженците, които ще тръгнат по общ път ще са четиринадесет.

Денят на влюбените в петък ще бъде отбелязан тържествено и от семейства, които празнуват половин век съвместно съжителство.

Двадесет и осем златни сватби, които се отбелязват при петдесет годишен брак ще отпразнуват навръх Свети Валентин в петък Пещера. Явно формулата наистина работи, щом има и семейства, които са преминали заедно не само през болест и бедност, но и през редица изкушения и след 50 години отново са заедно. И тържествено отбелязват това паметно и щастливо събитие, осмислило живота им.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.