Откриха мъртва Нанси Моутс

Жестока трагедия сполетя семейството на холивудската звезда Джулия Робъртс.

Доведената й сестра Нанси Моутс, бе открита мъртва. Версиите в публикациите на местните медии се разминават. Според едната от тях, Нанси е била открита в пълна с вода вана в чужда къща в Лос Анджелис. Твърди се, че 37-годишната жена е гледала кучето на собствениците на дома. Според другата версия, Нанси е била открита в дома й в Лос Анджелис.

[caption id="attachment_266485" align="alignleft" width="200"] Джулия Робъртс със сестра си Нанси Моутс[/caption]

По отношение на причината за смъртта й обаче, медиите са категорични – свръхдоза, отбелязва Българската телеграфна агенция, позовавайки се на информация на чужди медии. Предполага се обаче, че Нанси не е взела свръхдозата по случайност, а съвсем целенасочено и в случая става въпрос за планирано самоубийство. Разследващите случая, са били наведени на тази мисъл от факта, че 37-годишната доведена сестра на холивудската звезда е оставила предсмъртно писмо.

Според първоначалната информация, при извършената полицейска проверка в жилището на Нанси, са били открити лекарства, които се отпускат само срещу рецепта. Нанси обаче не е имала необходимост да приема въпросните медикаменти.

Запознати посочват, че Нанси и Джулия не са били в много добри отношения. Робъртс постоянно се подигравала на доведената си сестра заради наднорменото тегло, от което страдала. Миналата година Нанси не издържа на подигравките й и бе принудена да се подложи на операция за смаляване на стомаха. Преди това тя бе стигнала до там, че теглото й надвишаваше 130 килограма. Последно Нанси работеше като асистент-продуцент на сериала „Загубеняци”. Заради смъртта й, Джулия Робъртс е отказала да вземе участие в традиционния обяд на номинираните за наградите „Оскар” в Лос Анджелис, пише Блиц.

Преди известно време Нанси бе заявила, че Джулия Робъртс може да е известна като „хубава жена”, но в никакъв случай няма да остане в историята като тактична личност. Именно тя се погрижи световните таблоиди да разберат колко груба може да бъде холивудската звезда. Макар Джулия и Нанси да са родени от една майка, двете не си приличат особено много, особено що се отнася до фигурата.