Виж скандалната изповед на Росен Петров по TV7! (ВИДЕО)

Виж скандалната изповед на Росен Петров по TV7! (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Росен Петров „обърна палачинката” по TV7 като новия си лидер – подхвана лай*омета срещу бившите си шефове

Росен Петров показа ясно по TV7 какво е общото между него и Николай Бареков! И той „обърна палачинката” и подхвана тлъсти епитети и безумни разкрития за вече бившите си шефове и стара телевизия.

Бившият водещ на „Нека говорят…” се изказа огорчен, че след 13 години вярна служба на bTV, получил такава декларация. Била като писана от Гьобелс! Росен Петров заяви от ефира на TV7, че не използвал предаването си за лични цели. Неговото било „политическо волеизявление” – изконно право, дадено му от Конституцията.

Росен Петров обаче заяви, че държал на старите си бойни другари и продуценти – Евтим Милошев и Любо Нейков. Е, комикът щял да го „нахрани“ от ефира на bTV. Двамата обаче били толкова близки преди, че бил на погребението на брат му наскоро. А славната кариера на Любо Нейков в телевизията се дължала именно на Росен Петров. Той го взел на работа, Слави не го щял.
rosen petrov 1
Най-новият политик на България бил потресен от тези медийни битки и между другото се консултирал с най-добрите адвокати. Били му обещали победа по всичките дала и предупреди бившите си работодатели от bTV и „Дрийм тим“! Ако не спрат с нападките, ще да поиска от прокуратурата да му дадат статут на защитен свидетел, и да разкаже за закулисието в медиите. „И някои журналисти ще гледат света от едно малко прозорче“, доволно заключи Росен Петров.

Двамата с Николай Бареков споделяли общи ценности. Новият му лидер идвал в 5 часа на работа. Сам се изградил, докато Росен бил цял аристократ ходел на работа в 3 следобед, похвали се вицето на „България без ценцура“.

Росен Петров не пропусна и Слави Трифонов и по отношение на него не спести шокиращи откровения. Разбра се, защо се чувства прецакан от Дългия – bTV предложили на Слави да го пусне да направи предаване, но Трифонов отказал на Вики Политова, без дори да го попита. За капак си сменил стола, след като се върнал от болнични. Причината била, че Росен седял на неговия!

Чувствал се вече прокажен. Никой не му вдигал – нито Любо Нейков, нито. Гиздарска, нито Искра Владимирова, бившата съпруга на Боршош. Щял обаче да си носи кръста, категоричен е Росен Петров.

За да е в унисон с новия си лидер, не пропусна и Бойко Борисов. Родителите и на двамата седели на една маса, когато бащата на бащата на бившия премиер бил подполковник и шеф в пожарната. За репресии не бил чувал, а такива нямало как да влязат в школата в Симеоново да учат.

Новият член на „България без цензура” сподели, че носът му е счупен в бой. Вижте всички потресаващи разкрития на Росен Петров по TV7 във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар