В нюзрума цари пълна гнусотия

Лидерът на партия „България без цензура” Николай Бареков призова журналистите от bTV да кажат колко пъти са били притискани от Люба Ризова.

Той недоумява докога медията ще продължава да проявява геноцид спрямо бившия им вече служител Росен Петров и да налага цензура върху „България без цензура”. Бареков се жалва, че цели две седмици след учредяването на партията, която според социологическите проучвания е трета политическа сила, от медията не са ги поканили за събеседници. Председателят на новосформираната партия все още не мое да преглътне горчивината от факта, че в същото това време в bTV, са гостували „маргинали и мижитурки” като Георги Близнашки, Саша Безуханова, Татяна Дончева и Миглена Кунева.

[caption id="attachment_266472" align="alignleft" width="233"]Бареков е категоричен, че в нюзрума цари пълна гнусотия Бареков е категоричен, че в нюзрума цари пълна гнусотия[/caption]

Николай Бареков обяви категорично, че през последните два дни Росен Петров се е превърнал в жертва на bTV и гилдията, които водят целенасочена кампания спрямо него. Лидерът на „България без цензура” отправи послание към изпълнителния директор на медията Павел Станчев и продуцента на „Нека говорят” Евтим Милошев, което гласи, че ако служителите им продължават да плашат Росен Петров със съдебни дела, ще каже цялата истина за договорите, част, от които е подписвал и самият той преди време.

Бареков е повече от сигурен, че ако тази истина излезе наяве, медията няма да изглежда никак приятно в очите на българския народ. Според думите му, в нюзрума на bTV царят пълна гнусотия и разврат. Бареков подчерта, че към днешна дата го е срам, че с голяма част от хората, които са там, си е казвал здравей-здрасти в продължение на десетилетие. Той отново призова журналистите от тази телевизия да излязат и да кажат публично колко пъти са били притискани от бившето ръководство, начело с Люба Ризова. Вероятно това е и причината, поради която голяма част от култовите кадри на медията я напуснаха и се вляха в редиците на конкурентната Нова тв.

В заключение, Бареков посочва, че ако чуе още една дума срещу Росен Петров, ще изпълни обещанието си, пише pik.bg.