Откриха спасителите на бедстващото куче в Южния парк! (ВИДЕО)

Откриха спасителите на бедстващото куче в Южния парк! (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Спасителите на премръзналото куче в Южния парк не смятат, че доброто малко, а няма кой да го снима

Абитуриентите, които спасиха едно бедстващо куче в Южния парк бяха открити!

Оказа се, че най-лекият от тях, който измъкна животинчето от ледения капан има само един страх. „Мамо, не ми се карай!“, помоли Виктор от ефира на bTV. Родителите му нищо не знаели – нито за случилото се, нито че неделята и първият ден от новата седмица бяха посветени на издирването на техния син, чуха от Razkritia.com.

В събота Виктор и приятелите му Валентин и Георги излезли на оглед по магазините. Тази година им предстои да са абитуриенти и се стягат от сега. Момчетата минали през Южния парк и им направило впечатление, че е достатъчно студено. Въпреки слънцето, ледът по езерцето може да издържи едно куче.

Момчетата, които измъкнаха уплашеното куче в Южния парк

Момчетата, които измъкнаха уплашеното куче в Южния парк


„И после видях, че нещо мърда в храстите и видях, че е друго куче”, разказва Валентин.

Зрелостниците не се и замислили сериозно – решили да помогнат. Докато приятелите му успеят да си махнат обувките, Виктор вече пълзял по леда. Надявал се да измъкне кучето без проблем, но докато се добирал до целта си, приятелите му чули как се пука леда. Всичко все пак свършило благополучно, а кучето избягало. Никъде не споменали за това, което са направили и щяха да забравят, ако не беше онзи човек, излязъл на разходка с бебето си.

Абитуриентите не са си и мислели, че правят кой знае какво. С изненада разбрали, във Фейсбук са се превърнали в сензация. Семействата им разбрали първо от новините, после от социалната мрежа.

Момчетата сега мислят за кандидатстване в университет. За съжаление на фотографа, който увековечи историята им, си мислят да заминат в чужбина.

Интересно е, че не смятат доброто за рядкост – просто нямало кой да го снима и да разказва за него във Фейсбук!

Вижте какво още разказаха спасителите на премръзналото куче от Южния парк във видеата ТУК и ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар