Росен Петров се гласи за вътрешен министър!

Росен Петров се гласи за вътрешен министър!
5 (100%) 1 vote

Росен Петров се точи за поста „шеф на МВР“

Росен Петров се гласи да става шеф на МВР! Къде на шега, къде наистина, самият водещ заяви това в интервю за вестник „24 часа“. Пред журналист от вестника Росен Петров изтъкна, че още от малък е мечтаел за кариера в структурата на МВР, точно заради това и е станал разузнавач. „Какво по-естествено от това да мечтая да стана вътрешен министър“, заяви Росен Петров.

Росен Петров се гласи да става вътрешен министър

Росен Петров се гласи да става вътрешен министър

И изтъкна, че всички мъже в семейството му имат постове – баща му е подполковник, а двамата му вуйчовци са полковници. Нещо повече, Росен Петров дори има ясна идея какво ще промени първо, ако заеме поста министър на вътрешните работи. Вече бившият водещ в бТВ смята, че трябва да се увеличи секретната агентура, тъй като това било в основата на успешната полиция. Росен Петров иска също да върне офицерските чинове.

Припомняме ви, че Росен Петров напусна бТВ с гръм и трясък след като стана ясно, че е приел да стане част от партията на Николай Бареков „България без цензура“. Тогава се появиха и слуховете, че Бареков гласи Росен Петров за поста шеф на МВР, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар