Грандиозен скандал се завихри между Росен Петров и доскорошните му приятели Евтим Милошев и Любо Нейков

Росен Петров отговори на писмото, което бТВ разпространиха по-рано днес. Вече бившият водещ в медията не остана длъжен на шефовете й и отговори на заплахите им, че ще го дадат под съд. Росен Петров реагира с въпрос срещу нападките на бТВ, питайки ги къде са спали, когато бившият му колега Слави Трифонов е номинирал Меглена Кунева за президент.

[caption id="attachment_266423" align="alignleft" width="300"]Росен Петров отговори на бТВ Росен Петров отговори на бТВ[/caption]

Именно това попита и по-рано днес публично Николай Бареков, към чиято партия - "България без цензура", се присъединява Петров. Изненадващо за всички в скандала се включиха и доскорошните първи приятели на Росен Петров - Евтим Милошев и Любо Нейков. Двамата също се включиха в избухналата война, определяйки действията му като недопустими и пълно своеволие.

Единственият, който все още мълчи по въпроса с напускането на Росен Петров и присъединяването му към "България без цензура", е Слави Трифонов. Феновете смятат, че Дългия ще използва ефирното си време тази вечер, за да каже какво мисли за скандалната ситуация, предават от ПИК.