Цветанов: Цацаров прикрива Боби Сарафов!?

Цветанов: Цацаров прикрива Боби Сарафов!?
5 (100%) 1 vote

Цветанов си върна за „свещените крави“ и запита в ефир за какво Цацаров прикрива заместника си Борислав Сарафов

Ексминистър Цветанов се изяви в типичния за него стил по bTV и кръсти днешната мащабна акция на своя приемник „Безпомощност“. По повод цветистото изказване на заместника на Сотир Цацаров, който наскоро го сравни с най-обикновен квартален наркодилър,  а такива „може и трябва“ да бъдат подслушвани, дясната ръка на Борисов отвърна на удара и постави въпроса за „свещените крави“ в прокуратурата. Сред прокурорското съсловие се говори усилено, че шефът  му –  Цацаров е прикрил сигнал срещу „Боби“ – Борислав Сарафов, сензационно обяви Цветан Цветанов в студиото на bTV.

Цветан Цветанов

Цветан Цветанов

Без да цитира имена, факти или съдебни дела, зам.-председателят на ГЕРБ хвърли бомба: Борислав Сарафов е оказвал натиск върху „определени лица“, с цел прикриване на престъпление, където вероятно той и неговия шеф „имат някакво участие“.

Перфектно запознат в детайли с технологията на подслушването и манипулирането, Цветан Цветанов се възмути, как точно го записват бившите негови подчинени. От тези записи може да се извадят разговорите и те да станат „добре изработени“ поясни обвиняемия точно в такова нещо Цветанов.

Бившият вътрешен министър нарече днешната акция на МВР „Безпомощност“ срещу битовата престъпност. Откакто това правителство е на власт, в продължение на месеци полицейските сили са концентрират в центъра на столицата, а в малките населени места липсват. Точно това доведе до невиждания бум в битовата престъпност посочи Цветан Цветанов. По времето, когато ГЕРБ беше на власт престъпността беше респектирана и сведена до минимум, изказа се подготвен ексминистърът на вътрешните работи. Той и извади статистика в подкрепа на своите думи, че автокражбите са отбелязали най-голям спад, намалели са също така и мафиотските убийства.

Работата на МВР не е лесна, но нищо не оправдава сегашните управляващи. В борбата срещу престъпността има отстъпление  от „правилни практики на ГЕРБ“ затова и вотът на недоверие срещу правителството е на тема „Сигурност“, подчерта ексминистър Цветан Цветанов пред bTV.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар