Една история с куче в Южния парк трогна хиляди българи! (СНИМКИ)

Една история с куче в Южния парк трогна хиляди българи! (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Куче в Южния парк стана поредният Фейсбук-герой, който докосна сърцата на обезверените

Затрогваща история с куче в Южния парк развълнува хиляди интернет-потребители, които посветиха неделята си да я споделят и разпространяват.

Пръв я видя, засне и разказа Васил Копчев. Излязъл на разходка със семейството си и попаднал на необичайна ситуация – тийнейджъри, вместо да беснеят далече от родителския контрол, рискували здравето си да помогнат на едно животно в опасност.

Безстопанственото куче, пропаднало в капана на леда на езеро в Южния парк в София и би било обречено, ако децата не му бяха помогнали. Копчев, като повечето, смятал подрастващото поколение за мързеливи гамени и безмозъчни кифли. Докато разхождал собственото си бебе обаче, разбрал, че е избързал с обобщаването.
istoria s kuche
Обикаляйки със семейството си вижда как един „келеш” (по думите му) си събува обувките и чорапите. Въпреки хубавото време, езерото било замръзнало и семейството си помислило, че момчето замисля някаква глупост, с която да блесне.
istoria s kuche 2
Миг по-късно обаче вижда, че едно бездомно куче обикаля тръстиките. Животното било напрегнато и се държало необичайно. Разбрали какво е станало – друго куче пропаднало в ледената вода и не можело да се измъкне.
istoria s kuche 3
Тийнейджърите започнали да се събуват и да се събличат. Явно, всеки искал да помогне на кучето. Разбрали се и изпратили най-лекото момче да извърши „спасителната акция”. Тийнейджърът допълзял по леда на четири крака и с клон помогнал на кучето да изплува.
istoria s kuche 4
istoria s kuche 5
Копчев не забравил за фотоапарата си и успял да заснеме драмата от началото до самия й край. А часове по-късно незнаен брой Фейсбук-потребители харесаха и споделиха трогателната история. А разказвачът й се надява спасителя на едно куче в Южния парк и приятелите му да останат в страната си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар