Алкохолизъм не е доживотна присъда!

Алкохолизъм не е доживотна присъда!
1 (20%) 1 vote

Искам да ви споделя как успях да намаля алкохола и да променя живота си

Алкохолизъм не е доживотна присъда

Алкохолизъм не е доживотна присъда

Не искам да заблуждавам нито себе си, нито вас, че животът ми е станал нещо изключително след като спрях да пия. Все същият живот е, само дето ми е много по-спокойно. Познавам доста алкохолици – и настоящи, и бивши, и трябва да кажа, че отношението към мъжете, които пият и към жените-алкохолички е различно. И тук има дискриминация. Каквото и да направи една жена, която е пияна, то ще е поне два пъти по-голяма простотия, отколкото онова, което мъжете правят. Може само да си стои на стола и да кротува, но въпреки това пак ще е в нарушение. Пияните мъже се подкрепят и защитават много повече, докато пияните жени всеки ги хули и обижда. Аз се наслушах и нагледах на какво ли не в моя „много алкохолен период“. В един момент просто ми омръзна.
alkoFital_Може би донякъде ми помогна факта, че инцидентно започнах да пия. Случи се след като се върнах от чужбина. От друга страна там се научих на дисциплина, което също е от значение. И от трета страна – намерих най-доброто средство като помощ в отказването на алкохола. Билковите капки Алкофитал много добре потушаваха пожара на алкохолното ми желание. Започнах да ги взимам в началото на миналата година. Имах сухи периоди, през които не съм ги взимала, но като цяло употребата им много ми помогна да направя така, че да спра да пия напълно. Все още се възстановявам, защото алкохолизма не е само състояние на тялото, и вреди на душата толкова, колкото и на здравето. Имам още една доза Алкофитал, за всеки случай, но не искам, алкохолизмът да бъде моя доживотна присъда.

Наталия Василева от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар