Петров става заместник на Бареков

Водещият на предаването по bTV„Нека говорят” - Росен Петров, изненадващо обяви вчера, че става част от партията на Бареков „България без цензура”.

Днес обаче стана ясно, че ходът съвсем не е случаен. Оказва се, че Петров ще стане заместник на Николай Бареков в новосъздадената партийна структура „България без цензура”. Припомняме, че Петров обяви в края на интервюто си с Бареков вчера, че се присъединява към неговата партия. Водещият дори прочете в ефир декларацията, с която заяви, че се присъединява към партията на Бареков.

[caption id="attachment_266294" align="alignleft" width="300"]Петров става заместник на Бареков Петров става заместник на Бареков[/caption]

В края на предаването си, Петров направи доста емоционална раздяла със зрителите като им благодари за подкрепата, допълвайки, че за него е било чест да са заедно през тези пет години. Само няколко минути по-късно, от медията обявиха, че още днес ще поканят продуцентите на предаването „Дрийм тийм”, с които ще проведат разговор за нов водещ, отбелязва на страниците си вестник „Стандарт”. Изненадващо от ръководството на медията благодариха на водещия на „Нека говорят” за работата му в телевизията и му пожелаха попътен вятър и успех в новото начинание.

Колегата му Венелин Петков обаче не можа да сдържи емоциите си и изрази силно възмущение от постъпката на Росен Петров. За всички е ясно, че в ефира на bTV вчера бе разигран предизвестен политически трансфер. Дори и за зрителите стана ясно, че събитието бе произведено в чисто театрален стил при това при предварително подготвен сценарий. Отначало Росен Петров се жалва, че от медията са го накарали да подпише документ, с който да гарантира, че няма нищо общо с „България без цензура”, в противен случай на момента го заменят с друг водещ.

Петров дори накара Бареков да потвърди в ефир, че нямат нищо общо от политическа гледна точка, а малко след това разгърна листа хартия и прочете декларацията, от която стана ясно, че се присъединява към партията на Бареков. По всичко личи, че лидерът на „България без цензура” неслучайно е бил плануван да гостува в края на вчерашното предаване, пише Блиц. Видеото можете да видите ТУК.