Циркът на Росен Петров и Бареков разтърси Фейсбук! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Росен Петров и Бареков се превърнаха в „Операция „ГНУС” за активните в социалната мрежа

Росен Петров и Бареков, както и показното му сдаване на ефир бяха посрещнати с презрението на колегите му и по-голяма част от зрителите.

Народният любимец само преди дни беше поздравен като герой и хората дори се възмущаваха от подигравките на Слави по негов адрес. От снощи обаче Фейсбук избухна! Минути след като приключи „Пожелахте да говори” с Николай Бареков и емоционалното сбогуване на Росен Петров „Благодаря ви. За мен бе чест да сме заедно 5 години“, в социалната мрежа като че ли обсъждаше само това!

Голямата слабост на бившата дясна ръка на Слави Трифонов беше преименувана от „Операция „Слава” в „СРАМ” или „ПОЗОР”. Зрителите заляха страницата на „Нека говорят” с мощни ругатни и квалификации, които Росен Петров при никакви обстоятелства не е получавал:
FB

FB2

FB3
FB4

По-болезнена, със сигурност обаче е реакцията на гилдията, която не смята да прощава не само приставането на вече бившия си колега на политиката, но и начина, по който го направи.
galya prokopieva

kolegi

mirolyuba benatova

rado tushev

venelin petkov
„Процедурната хватка” с декларацията на Росен Петров чак накара зрителите да симпатизира на телевизията, която толкова упорито ги ядосва през последната година и нещо. Водещият дори обоснова решението си като твърди, че точно към тази партия го зове кръвта на дедите му и за капак си връчи офицерския си кортик на на новия си лидер. Бареков го откупи с монети,  каквато е традицията, но символиката беше разтълкувана по труг начин. Просто поредния протажник влиза в политиката!
rosen petrov 1
Едничка Миглена Ангелова беше благосклонна към новия „паднал ангел” в политиката и то, защото и помогнал в тежък за нея момент, но по-късно постът й във Фейсбук мистериозно изчезна.

От bTV моментално обявиха, че от„Дрийм тим“, които продуцират предаването ще намерят нов водещ за „Нека говорят”. И както правят често напоследък – благодариха за свършената работа и пожелаха успех на Росен Петров.

Вижте какво шоу спретнаха Росен Петров и Бареков ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар