Бойко Борисов: Бисер Миланов-Петното е човек на Бареков

Бойко Борисов: Бисер Миланов-Петното е човек на Бареков
5 (100%) 1 vote
Познавам Петното покрай Николай Бареков – заяви Бойко Борисов

Бившият премиер Бойко Борисов направи това разкритие в интервю в предаването „120 минути” на Би Ти Ви. „Познавам Петното покрай колегата ви Николай Бареков, който правеше интервюта с него и го канеше в студиата си” – заяви той на водещия Светослав Иванов.
„Бисер Миланов-Петното беше навсякъде, където ни замерваха с яйца и домати. После, юни месец го видяхме до премиера Пламен Орешарски. Не съм говорил с него. В чат във Фейсбук му поисках телефона, за да го попитам за телефонния номер на друг човек” – разясни чата си с Петното Бойко Борисов.

Бойко Борисов

Бойко Борисов отрече познанство с Петното

Бившият премиер даде интервюто си в присъствието на Ваньо Танов, който пък потвърди, че е арестувал Бисер Миланов-Петното цели четири пъти. Бойко Борисов подчерта, че дава интервюто в централата на ГЕРБ, а не в дома си, за да запази неговата неприкосновеност.
„Кого каня в моя дом и какви разговори водя с него, си е лично моя работа” – изтъкна Бойко Борисов.
Запитан в какви отношения е с Христо Стоичков, бившият премиер отвърна: „Стоичков е голяма звезда. Мога да кажа за него, че е гениален футболист. Той си определя с кого да поддържа отношения и с кого не” – каза Бойко Борисов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар