Андрей и Надя отново се разделиха, след като бяха възобновили връзката си след седем години раздяла

Андрей и Надя от "Елит" вече не са заедно. Звездната двойка се раздели за втори път след като дадоха втори шанс на любовта си след седемгодишна раздяла. Близък приятел на Андрей и Надя е разкрил пред вестник "Монитор", че от близо две седмици влюбените не са заедно, а бившата водеща дори е изнесла багажа си от жилището на продуцента и водещ.

[caption id="attachment_265711" align="alignleft" width="300"] Андрей и Надя отново се разделиха[/caption]

Приятелят на двойката издава още, че проблемите помежду им си били същите като от преди и в крайна сметка се оказали фатални за отношенията им. "Просто чувствата им бяха доста силни, а с времето явно са се поизпарили и са решили да поемат по различни пътища", доверява още приближеният на Андрей и Надя мъж. В светските среди се шушука, че сред основните препъни камъни на връзката им били навиците на Андрей да се забавлява доста често по мъжки. Честите по запивки с приятели никак не се нравели на хубавото Наде и тя накрая не издържала.

Припомняме ви, че Андрей и Надя се събраха отново през 2012 година след близо седемгодишна раздяла, през която ТВ водещият и продуцент успя да се ожени и разведе. Надя пък имаше връзка с влиятелен бизнесмен, припомнят от БЛИЦ.