Биха шута и на Любо Нейков от bTV!

Биха шута и на Любо Нейков от bTV!
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков разбра, че е поредният изгонен от медията на връх рождения си ден

Любо Нейков получи най-неприятния подарък в живота си вчера!

Комикът и супер успешен продуцент се нареди сред поредицата звезди, които трябва да напуснат bTV. Или поне – проектът му „Голата истина”!

Преди появата на новия шеф Павел Станчев от телевизията си тръгнаха куп знакови лица, която е превърнаха в авторитет и постоянен №1 в рейтинг класациите. Новият изпълнителен директор започна работа и само за седмица управление започна с натирването на останалите.
lyubo neikov
Той е подписал заповед за падане от ефир на предаването „Голата истина”. Последният епизод може да гледате след девет дена. Другото неприятно в случая е, че водещият на предаването Любо Нейков научил новината като подарък за рождения си ден.

Твърде неуспелият конкурент на „Господари на ефира“ отбеляза неочаквано нисък рейтинг – направо рекордьор за частната телевизия. Дори Павел Станчев си позволил да нарече проекта – „невероятна аматьорщина, обидна за зрителя“, пишат от „ПИК”.

Екипът на „Голата истина“ бил извикан в петък сутринта и просто им казали – КРАЙ! Не получили нито предизвестие, нито предупреждение! Нищо! Най-засегнат се почувствал водещият – продуцент. Любо Нейков има рожден ден на 7 февруари. Както си дошъл с торти и безалкохолно да почерпи за здраве, така получил най-гадният подарък в живота си.

Любо Нейков все пак защитил хората и проекта си като направил страхотен на Павел Станчев. Били подписали договор и нямало как бързо и безболезнено да приключат с продуцентската му фирма „Дрийм тийм“. Станчев обаче се изказал като в „Кръстникът”: „Нищо лично! Няма да търпя нито едно предаване, което не е професионално и чийто рейтинг е под „Бразди“ на БНТ“.

Както се усеща с тази масова чистка, Би Ти Ви я очаква пълна промяна в програмната схема. За да се спасят от загубата на телевизионните си звезди и да си възвърнат загубеното доверие на зрителите, се очаква отново да си върнат Магърдич Халваджиян, Иван и Андрей и продукциите им.

Магърдич и Джуди бяха във война с Вики Бехар, но са в чудесни отношения с Павел Станчев.

Но не е ясно дали БиТиВи ще се прости и с „Комиците” и „Столичани в повече” – най-успешните продукции на Любо Нейков и компания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар