Призрак броди из музей през нощта! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Призрак влезе в централната емисия новини руски телевизионен канал

Призрак „наблюдава” експонатите в московски музей.

Сензационната находка е уловена от камерите за видеонаблюдение през нощта. Проследяващите устройства за засекли призрак в Историческия музей на руската столица, обяви в lifenews.ru.

На кадрите, излъчени в централната емисия новини преди два дена, може да се види как в една от залите се появява безплътно бял „нещо”. „Призракът” се вижда за броени секунди, но вече породи спорове в мрежата.

Някои вярват, че привидението е поредната оптична измама или умишлена манипулация на медията за постигане на рейтинг след поредната сензация. Други действително вярват, че видяното е призрак и най-естественото му място е сред стари вещи, които са изложени в експозицията. Те си обясняват феномена, с легендите, че душите на покойниците си стоят свързани с любимите вещи и места.

Призрак наблюдава експонатите в московския Исторически музей

Призрак наблюдава експонатите в московския Исторически музей

Практици намериха съвсем достоверно обяснение за появата на привидението в музея. Не за първи път призрак се появява на охранителни записи и причината е, че осветлението улавя прашинките от експонатите и неподдържаните музейни зали .

Призракът от Москва не е първият случай, в който видеокамерите дават доказателство на любителите на мистерии и други светове. Дори преди време Google Earth улови истински призрак в порутена английска ферма и находката се превърна в сензация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар