Нелеп гаф беляза откриването на Олимпиадата! Вижте какъв!

Нелеп гаф беляза откриването на Олимпиадата! Вижте какъв!
5 (100%) 3 votes

Организаторите сътвориха безумен гаф на откриването на Олимпиадата

Нелеп, макар и забавен гаф беляза откриването на Олимпиадата в Сочи преди няколко часа. По време на живото предаване милиони зрители по цял свят станаха свидетели на представянето на българския отбор за игрите. Съвсем естествено, на видео екран беше показана и карта на страната ни.

Откриването на Олимпиадата беше белязано от гаф

Откриването на Олимпиадата беше белязано от гаф

Именно това предизвика искрен смях, особено сред българите, гледащи церемонията по откриването на Олимпиадата на живо. Режисьорът на прякото излъчване показа карта на държавата, на която България се простира доста извън реалните си граници и завзема териториите на Република Македония и Беломорието. Всичко това се случваше, докато българската делегация минаваше пред зрителите.

В последствие се разбра, че гафът е изцяло по вина на организаторите от Русия и в него няма никаква българска намеса. Макар и неволен, гафът от откриването на Олимпиадата искрено разсмя всички българи. „Че какво, да не би да е лъжа“, смеят се форумци. Интересно обаче каква ще е реакцията на съседна Македония. Както знаете, комшиите ни са особено докачливи на тема история. И България, предават от offnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар