Още две водещи лица на бТВ напускат медията!

Още две водещи лица на бТВ напускат медията!
5 (100%) 1 vote

Поредните водещи лица на бТВ се отказват да работят в телевизията

Корабът на бТВ се разклаща все повече. След като през лятото цял куп емблематични водещи напуснаха медията, още две лица на бТВ са решили да си тръгнат от телевизията. Става въпрос за Люба Ризова, която е и шеф на „Новини и актуални предавания“, както и Виктория Бехар. Двете са си наумили да се махнат от медията след последните рокади в нея, научиха от „Афера“, позовавайки се на свои източници от медията.

Люба Ризова и Виктория Бехар напускат бТВ

Люба Ризова и Виктория Бехар – поредните лица на бТВ, които напускат

Раздорът между Ризова и бТВ настъпил след като Вики Политова беше сменена на длъжността изпълнителен директор на бТВ от Павел Станчев. Още тогава се зашушука, че Ризова е в конфликт със Станчев и няма да приеме решението на един от собствениците на медията Красимир Гергов. Нещо повече, шефката на новините от няколко дена отказвал да вдига телефона си, когато й звънял Гергов, разкриват служители от медията.

Ако Ризова и Бехар действително напуснат медията, те ще станат поредните водещи лица на бТВ, които си тръгват след като през лятото това сториха Ани Цолова, Виктор Николаев и Ани Салич, припомнят от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар