Един от убийците на Надежда Куцкова имал престижна работа в столицата

Един от убийците на Надежда Куцкова имал престижна работа в столицата
5 (100%) 2 votes

Надежда Куцкова беше зверски пребита навръх Новогодишната нощ

Един от убийците на свекървата на Нели Куцкова – Надежда Куцкова – Велик Корчев, е имал престижна работа в София, твърдят близките му. Според тях 26-годишният мъж, който пристигнал от Благоевград в столицата преди около две години, в началото успял да се уреди на хубава работа с добра заплата. Напоследък обаче никой, нито семейството, нито приятелите му поддържали някакъв контакт с него. Затова и нямат идея как Велик е стигнал до това положение.

Убийците на Надежда Куцкова ще бъдат изправени пред съда

Убийците на Надежда Куцкова ще бъдат изправени пред съда

Родителите на убиеца на Надежда Куцкова са разведени. Баща му е от Кресна, а майка му в момента живее в чужбина, където и работи. Веднага щом е разбрала за ареста на Велик, както и за сериозните обвинения срещу него, жената е стегнала багажа си за България, разкриват роднини пред БЛИЦ.

Припомняме ви, че Велик Корчев е един от задържаните за убийството на 85-годишната Надежда Куцкова. Възрастната жена беше зверски пребита на 31 декември миналата година от Велик и съучастникът му Станислав Маламов. Двамата са нахлули в дома на старицата с цел грабеж. Корчев е криминално проявен, има две присъди за разпространение на наркотици и грабеж.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар