Некоректен работодател тегли кредити от името на работниците си!

Некоректен работодател тегли кредити от името на работниците си!
5 (100%) 2 votes

Друг некоректен работодател пък кара подчинените си да отработват болничните си

Поредното своеволие от страна на частник по отношение на служителите му потресе страната. Оказа се, че некоректен работодател, собственик на фирма от Смолян тегли кредити от името на работниците си! Схемата е проста и беше разкрита от младо момиче, пожелало анонимност. Служителката, която е една от потърпевшите, разкри пред камерата на предаването „Разследване“ по Нова ТВ цялата нагла схема.

Некоректен работодател тормози служителите си

Некоректен работодател тормози служителите си

Младата жена е счетоводител във фирмата на измамника. Тя обясни, че при постъпването си на работа всеки служител е принуждаван да подпише четири празни бели листа, а също и договор за заем. На въпросите защо се отговаря, че всичко това е свързано с продължителността на работата на новопостъпилия в компанията, а също така и за обучението, което му е направено.

Некоректният работодател на всичкото отгоре карал хората си да попълват и данните от личната си карта, след което да се подпишат. С тези документи шефът теглел всевъзможни заеми, предават от ПИК. Които остават да се изплащат от работника. Друг некоректен работодател пък принуждавал служителите си да отработват болничните си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар