Слави се подигра жестоко с Росен Петров

Слави се подигра жестоко с Росен Петров
5 (100%) 2 votes

Зрителите са възмутени

Шоуменът Слави Трифонов възмути зрителите си с поредната груба и неуместна шега, която бе направена на гърба на дългогодишния му съратник Росен Петров.

Той осмя постъпката на Росен по оказване на първа помощ на жена и детенце, ударени от кола на една от пешеходните пътеки в столицата.
Припомняме, че в началото на настоящата седмица пред очите на водещия на „Нека говорят” се разигра тежък пътен инцидент. Невнимателен водач помете с автомобила си майка и тригодишното й дете на пешеходна пътека в столичния квартал „Люлин”.
След като Петров оказал първа помощ на пострадалите, лично ги закарал с автомобила си до „Пирогов”.

Зрителите са възмутени

Зрителите са възмутени

По-късно водещият коментира, че не се чувства герой, допълвайки, че преди години в полицейската школа в Симеоново е бил обучен да спасява човешки животи.
Незнайно защо обаче геройството на Росен бе подложено на унищожителен сарказъм от Трифонов.
Предаването на Дългия стартира с темата за спасителната акция на бившия му колега и приятел.
Той попита сценариста си Иван Кулеков дали е спасил живота на един гол бездомник на улицата и дали го е хванал за ръка, за да го заведе до лечебното заведение.

След това Слави подигравателно попита защо Росен Петров не се е сетил да повика репортерите на bTV, за да отразят подвига му.
Злъчният подигравателен тон за пореден път потвърждава твърдението, че от някогашното приятелство между двамата, не е останала и следа.
Към днешна дата Трифонов е ожесточен опонент на бившия си сценарист и двамата се съревновават яростно в борбата за рейтинг, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар