Лют женски скандал събуди зрителите на Нова тв

Лют женски скандал събуди зрителите на Нова тв
5 (100%) 1 vote

Татяна Буруджиева отново нападна Десислава Атанасова

Лют депутатски скандал събуди зрителите на Нова тв.

Народните представители от ГЕРБ – Десислава Атанасова и от „Коалиция за България” – Татяна Буруджиева едва не се хванаха за косите в ефир.
Двете бяха поканени в студиото, за да коментират поредния вот (трети) на недоверие, който бе внесен от ГЕРБ. Този път вотът засяга темата „сигурност”.
На зрителите и водещите на сутрешния блок „Здравей, България” обаче им беше изключително трудно да разберат какво говорят Буруджиева и Атанасова, тъй като двете не спираха да се надвикват.

Татяна Буруджиева отново нападна Десислава Атанасова

Татяна Буруджиева отново нападна Десислава Атанасова

Единственото, което успя да се разбере от казаното от Буруджиева, бяха нападките й по адрес на Атанасова. Тя я упрекна, че говори „безумия” и „абсолютни кьорфишеци”, а след това допълни и че казаното от бившата здравна министърка е „тапигьозлък“.
На свой ред Десислава Атанасова се опита да се защити като помоли Буруджиева съвсем културно да спре да вика и подчерта, че няма никакви проблеми със слуха, освен това е до нея и я чува добре.

Направи впечатление, че на няколко пъти Атанасова едва се сдържаше да не избухне в смях.
Татяна Буруджиева обаче беше изключително рязка и предупреди бившата здравна министърка да внимава какво говори. Очевидно червената депутатка бе готова да скочи срещу всяка дума, изречена от колежката й от опозиционната партия.
Политоложката отговаряше изключително удобно на обвиненията на Атанасова срещу властта, като заявяваше, че това, с което трябва да се борят управляващите днес е в резултат на слабото и некадърно управление на ГЕРБ.

Атанасова обаче изрази задоволство, че няма да водят този спор цели четири години, тъй като сегашните управляващи щели да паднат много бързо, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар