С татко живеем заедно, за да му помагам да спре да пие

Гласувайте за статията

Нашите са разведени отдавна, а мйка ми преди 8 години замина за Гърция

Костадинка излекува своя баща от алкохолизмаЗа това време да се е връщала има-няма 5-6 пъти. Никога не съм била особено близка с нея. Аз самата сега съм родител и имам съвсем друго отношение към детето ми. Не искам да я има тази дистанция, която я има между мен и майка ми. Тя причини много на мен и на татко.

Баща ми е строител по професия и макар да е на една така сериозна възраст, той все още работи. Обаче има един проблем, и тоя проблем му е от времето, когато майка ми замина – алкохолът. Лошото е, че тя замина там заради друг мъж, а преди като си беше тука, в Ямбол, се засичаха чат-пат и той все си таеше така една надежда, че ще се съберат. Уви, та замина и той се пропи.

alkoFital_Малко му остава до пенсия и ме е много страх да не вземе да стане някоя беля, затова се върнах пак в Ямбол да поживея с него през ваканцията. Значи, за горе-долу 9 месеца, той си оправи пиенето. Намали го като му давах капки за лечение на алкохолизъм Алкофитал. Капките ги знам отдавна от един вестник, и даже сайта им гледах, та там намерих телефон да се обадя и да ги поръчам.

С детето бяхме от началото на юни до август някъде. За това време му давах аз капките, а после ги оставих на комшията, който го навестява всеки ден почти.

Честно казано, след употребата на капките Алкофитал и след като аз самата разбрах, а и видях, че е намалил пиенето, аз съм много по-спокойна за него. Онова, което исках за моя баща, го постигнах с капките Алкофитал.

Костадинка Щерева от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар