Слави Трифонов прецаква Маги Халваджиян! Вижте как!

Слави Трифонов прецаква Маги Халваджиян! Вижте как!
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов започна с мръсните номера, за да подлее вода на конкурента си

Войната в телевизионния ефир става все по-ожесточена. За пореден сезон в нея един срещу друг ще се изправят Слави Трифонов и Маги Халваджиян. Както знаете, преди няколко дена Дългия обвини в прав текст арменеца, че му краде идеята за шоу за деца-таланти. И тъй като Халваджиян се запъна, твърдейки, че не е взаимствал от водещия концепцията на „Големите надежди“, Слави Трифонов реши да му отмъсти.

Слави Трифонов на война с Маги Халваджиян

Слави Трифонов на война с Маги Халваджиян

Дългия нарочно удължи с цял месец времетраенето на кастинга за партньорка на господин Андреев, за да е сигурен, че двете му най-големи деца-звезди – Симона и Крисия, няма да могат да се пробват и на кастингите за предаването на Халваджиян. Това обаче далеч не е всичко. Както знаете, Слави Трифонов е добре известен със силната неприязън, която храни към конкурентите си.

Шоуменът не спира пред нищо, за да ги бие по рейтинг. За тази цел Слави е успял да отмъкне част от журито на „Като две капки вода“ – което шоу е на Халваджиян. Дългия успял да примами Любен Дилов-син да се включи в „България търси талант“, отново като жури. И да остави на сухо Маги, който дори беше обявил, че Дилов ще бъде част от предаването, научиха от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар