Николета Лозанова възкресява Жоро Илиев

Николета Лозанова възкресява Жоро Илиев
3.67 (73.33%) 3 votes
Николета пуска видеото от сватбата на Жоро Илиев и Мая

Сензационни видеокадри от сватбата на Жоро Илиев и Мая излизат на бял свят 20 години по-късно. За пръв път се появява уникално видео от далечната 1994 г., когато любимият брат на висаджийския бос Васил Илиев казва заветното „да” на красивата си приятелка.
Години наред за купона в ресторант „Мираж” се носят легенди, но малцина са виждали моменти от удивителната мутренска веселба. Изричната заповед на Жоро Илиев е партито да си остане частно и никога, по никакъв начин да не се разпространяват снимки и клипове от него. В онези години това е и трудно технически – мобилните телефони все още не правят клипове, а се снима само с професионална техника. Затова и сватбата на Жоро Илиев е снимана само от един-единствен оторизиран от мафиотските босове оператор.

Жоро Илиев

Жоро Илиев и Мая на влизане на сватбеното тържество

Видеото с продължителност близо 8 часа се появи мистериозно 20 години по-късно. Николета Лозанова ще го пуска на части в предаването си „Поверително от NL”, като ще започне още от тази събота. Промото за темите в предаването вече върви и още сега страстите са нагорещени.
На сватбата на Жоро Илиев присъства целият елит на София по онова време. Голяма част от хората вече не са между живите. На тържеството пияният Фатик прострелва с пистолет ръката си, когато произвежда тържествен салют. Инцидентът е заснет с камерите и зрителите ще могат да го видят.
Именно Фатик произнася и съдбоносна реч, в която орисва Жоро Илиев да стане новият силен бос на София. „Ти ще си човекът, който ще владее България. Нека красивата ти съпруга Мая е твоя вечна опора” – вдига наздравица за младоженците Фатик.

Промото на предаването на Николета можете да гледате тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар