Няма нищо незаконно в подслушването на обвиняемия Цветан Цветанов, категоричен е Цацаров

Главният прокурор Цацаров потвърди, че към обвиняемия Цветан Цветанов се подхожда според закона. Нормално е да се използват СРС-та срещу престъпници, в случай, че наблюдаващия прокурор намери това за необходимо. Адвокатът на екс вътрешния министър вдигна врява преди седмица, че срещу клиента му има СРС-та, във връзка с дело за присвояване на големи суми, водено срещу Орлин Тододов, бивш шеф на антимафиотите в старата столица.

[caption id="attachment_265271" align="alignleft" width="300"]sotir-cacarov Сотир Цацаров: Цветанов се подслушва законно![/caption]

Пред медиите Сотир Цацаров обяви, че установените от адвокат Менков документи се реално доказателство, че у нас законите се спазват. Дясната ръка на Борисов се замеси в достатъчно скандали с подслушване и сега името му присъства като обвиняем в три дела, така че знае процедурата, и няма какво да се чуди, че той е подслушван.

Росен Плевнелиев в момента не представлява обект на внимание за Прокуратурата. Президентът дори не е бил привличан за свидетел, във връзка с делото на Филип Златанов, няма сигнали или съмнения за негова намеса, посочи Цацаров цитиран от БЛИЦ: 

"Стоя зад всеки, който съвестно си върши работата!"  Има ли конфликт на интереси, или няма, това не е работа на прокуратурата. 

Знаменитото тефтерче на Златанов, в което шефът на антикорупционната комисия е отбелязвал указанията "отгоре" не представлява класифицирана информация. Разбира се, съдържанието му ще бъде огласено пред медиите, когато му дойде времето, тъй като то е веществено доказателство по делото, обеща Сотир Цацаров.