Ани Цолова смая с емоции! Плаче и се залива от смях в ефир! (ВИДЕО)

2

Ани Цолова загуби обичайния си професионализъм днес, но спечели още повече зрителската симпатия

Ани Цолова изуми зрителите на Нова с емоционалността си днес!

Водещата преживя тази сутрин като че ли най-вълнуващия си ефир. В рамките на само едно предаване тя смени палавия смях със затрогващи сълзи. Макар да загърби обичайния си професионализъм, Ани Цолова не само не ядоса зрителите, но им стана дори и по-симпатична.

Още в ранни зори й се наложи да чете прогнозата за времето. Това изглеждаше като най-голямото й забавление за през деня. Тя и партньорът й Вктор Николаев се забавляваха страшно с отпитите й да бъде синоптичка.

Ани Цолова застана на мястото на Никол Станкулова. Тя и Виктор се изтормозиха пред картата на България, но пък забавлението беше пълно. „Справих се без грешка с градусите, но не мога да показвам посоките“, обобщи през смях водещата.
ani colova
Настроението обаче рязко се смени, при спомена за ада, който преживяха жителите на село Бисер. Ани Цолова и Виктор Николаев, тогава работеха в сутрешния блок на bTV, и преживяха инфарктно предаване.

Преди две години пуснаха в ефир обичайните си зрителски обаждания. Зрителка ги хвърли в ужас. Отчаяна жена, която звънеше от покрива на наводнената си къща, молеше за помощ на бедстващото село. Журналистите направиха и невъзможното – звъняха по институции и апелираха директно в ефир, за да спасят хората.

На 6 февруари 2011 година загинаха 11 души, но хора от цялата страна се включиха и помогнаха на останалите. Ани Цолова се разчувства и от спомена и защото видя в ефир Елена, която им се обади преди две години. Не беше изненадващо, че не успя да сдържи сълзите си.

За да й помогне да се справи колегата й Виктор Николаев, й хвана ръката и дори избърса страните й.

2 коментара
  1. Яначко Асенов казва

    Виктор си е същият симпатяга,но Цолова не само е цъфнала,ами и вързала!Много се е взела на сериозно жалката!защо от телевизията не я вържат за стола,само денси из студиото!Как не са я поканили в Денснг стар?

  2. Яначко Асенов казва

    Виктор си е същият симпатяга,но Цолова не само е цъфнала,ами и вързала!Много се е взела на сериозно жалката!Защо от телевизията не я вържат за стола,само денси из студиото!Как не са я поканили в Денсинг стар?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.