И двамата арестувани за убийството на Надежда Куцкова са криминално проявени

Убийците на свекървата на Нели Куцкова вече са арестувани. Имената на двамата мъже, които убиха по изключително жесток начин 85-годишната Надежда Куцкова, са Велик Илиев Корчев и Станислав Костадинов Маламов. Двамата вече са арестувани, а полицията е успяла да установи самоличността им още по време на разследването на зверското престъпление.

[caption id="attachment_265250" align="alignleft" width="300"]Разкриха убийците на Надежда Куцкова Разкриха убийците на Надежда Куцкова[/caption]

В момента от прокуратурата дават повече информация около убийството на свекървата на бившата кандидатка за вицепрезидент на страната. Комисар Ивайло Спиридонов, началник на столична полиция, разкри, че органите на реда са изненадали двамата убийци с арестуването им. "Знаехме кои са извършителите много преди задържането им", похвали се Спиридонов.

Изненадани от неочаквания арест, Велик и Станислав са направили пълни самопризнания. И двамата арестувани имат богато криминално минало. Арестувани са многократно за грабежи и разпространение на наркотици, предават от БЛИЦ. Утре ще бъдат изправени пред съда, който ще разгледа мярката им за неотклонение.

Припомняме ви, че Надежда Куцкова беше убита в дома си на 31 декември миналата година в столичния квартал "Овча купел". Убийците й са нахлули в апартамента на възрастната жена с цел грабеж.