Фейсбук побърка потребители с подарък за рождения си ден!

Фейсбук побърка потребители с подарък за рождения си ден!
4 (80%) 1 vote

Ако Фейсбук – профилите на всичките ви приятели е залят с кратки клипчета, няма нищо притеснително, дори – напротив

Фейсбук – потребителите са погълнати от нова мания.

Любимата им социална мрежа навърши 10 години и по повод празника им подари ново забавление, което се радва на изключителна популярност. Ако от вчера сте забелязали, че всичките ви приятели или звезди, които следите са публикували разни видеа със снимките си, не се чудете! Дори не се притеснявайте, че това е поредната зарибявка, в която ще се окажете, като в онзи случай, когато бяхте жираф на профилната си снимка.

Просто добрият стар Фейсбук ви връща назад в спомените ви. Хората на Марк Зукърбърг е разработила приложение, което избира най-харесваните и най-споделяните снимки и статуси, които сте качили, откакто сте потребител до сега. В рамките на една минута ще видите, с което сте докоснали и впечатлили приятелите си. Новата Фейсбук-мания се нарича „Поглед назад“ (A look back), пишат в „Стандарт“.
feibuk
С малко нежна музика и скъпи снимки се връщате назад на любимите местата, със скъпите приятели, безценните моментите, дори сготвената вечеря в един конкретен ден, стига само да сте споделили във Фейсбук.
facebook
Това бил специален поздрав от Марк Зукърбърг и хората му, които искали деликатно ви напомнят, че истинският живот ви очаква извън мрежата. Фейсбук е нещо изумително, но тя е само вариант да общуваме по-добре с повече и непознати хора, и с приятелите, които са далече от нас и живота ни.

Ако само вие не сте окичили профила си с въпросното видео, може да го направите на www.facebook.com/lookback. Клипът е подписан от „Марк и екипът на Фейсбук“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар