Призова ги да си признаят за офшорките

Лидерът на „България без цензура” Николай Бареков отправи предложение към Сергей Станишев и съпругата му Моника Станишева и към Бойко Борисов и бившата му изгора Цветелина Бориславова.

Бареков призова лидерите на двете опозиционни партии – ГЕРБ и БСП (които той определи като мафиотски) вместо да се карат ежедневно за това кой колко е откраднал, да напишат писмо до НАП. Той настоява това да стане до края на днешния ден, а в писмата им да бъдат разкрити банковите им тайни. В заключение Бареков посочи за пример себе си.

[caption id="attachment_265230" align="alignleft" width="300"]Призова топ крадците да си признаят за офшорките Призова топ крадците да си признаят за офшорките[/caption]

Освен това лидерът на „България без цензура” ги призова да напишат и второ писмо – този път до медиите. В него Моника и Сергей Станишеви, както и Бойко Борисов и Цветелина Бориславова да посочат офшорните фирми, които са тяхна собственост. Новоизлюпеният политик твърди, че разполага с информация, която сочи, че и четиримата имат офшорни фирми. Той дори си позволи да ги определи като топ крадците на българския преход и на страната ни като цяло.

Уверен, че ще спечели предстоящите избори, Николай Бареков посочи, че тези четиримата ще са първите, които ще бъдат подложени на щателна проверка на финансовите средства и имотите, които са тяхно притежание, както и начина, по който са ги придобили, пише pik.bg.