Караджов обяви, че излиза в отпуска

Водещият на предаването „Тази сутрин” по bTV Константин Караджов, завърши предаването с пожелание към колежката си Генка Шикерова.

Той й пожела приятна отпуска. Това, което направи впечатление обаче е фактът, че Караджов не уточни колко време ще отсъства от екран Генка. Всеизвестен е фактът, че Шикерова е бременна. Според неофициално потвърдена информация, тя е в четвъртия месец. До неотдавна от PR отдела на медията твърдяха, че тя ще остане в ефир до края на телевизионния сезон на предаването.

[caption id="attachment_265207" align="alignleft" width="300"]Караджов обяви, че излиза в отпуска Караджов обяви, че излиза в отпуска[/caption]

За момента не става ясно дали Шикерова излиза в обичайна отпуска или има проблеми с бременността, които налагат да „напусне” ефира. Предполага се, че няма да й бъде търсена заместничка и Караджов ще продължи да води сам сутрешния блок на медията. Междувременно от bTV обявиха, че търсят нови лица за водещи на сутрешния блок. От там заявяват категорично, че това няма нищо общо с бременността на Генка Шикерова, пише Блиц.

Почитателите на Шикерова тръпнат в очакване да разберат дали ще се върне отново на екран или няма да я видят до края на бременността й. Някои пък заподозряха, че Караджов нарочно не е уточнил продължителността на отпуската на екранната си партньорка, за да държи в очакване зрителите. Единствено времето ще покаже каква е истината.